Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Preview | Type | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2013 | Region rebranding technologies | Kolesnycka, Natalia | | Article | 2013 | Region rebranding technologies | Kolesnycka, Natalia |
| 20-Jun-2017 | Social media as an element in the communication process of brands | Бучинська, Н.; Buczyńska, Natalia; Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської, м. Люблін (Республіка Польща); Maria Curie-Skłodowska University | | Article | 20-Jun-2017 | Social media as an element in the communication process of brands | Бучинська, Н.; Buczyńska, Natalia |
| 2021 | Дизайн просторів для презентації модних колекцій | Лінда, Світлана Миколаївна; Квасниця, Роксоляна Богданівна; Національний університет "Львівська політехніка"; Яковець, Інна Олександрівна; Тканко, Зеновія Олексіївна | | Dissertation | 2021 | Дизайн просторів для презентації модних колекцій | Квасниця, Роксоляна Богданівна |
| 2014 | Диференціація торговельних марок на основі їх національної ідентичності | Решетнікова, І. Л.; Решетнікова, Г. С. | | Article | 2014 | Диференціація торговельних марок на основі їх національної ідентичності | Решетнікова, І. Л.; Решетнікова, Г. С. |
| 26-Feb-2018 | Дослідження еволюції поняття “бренд” в контексті розвитку суспільства | Боєнко, О. Ю.; Донецький національний університет імені Василя Стуса | | Article | 26-Feb-2018 | Дослідження еволюції поняття “бренд” в контексті розвитку суспільства | Боєнко, О. Ю. |
| 2011 | Дослідження можливостей франчайзингу як чинника інтеграції української економіки у світове господарство | Домарадзька, Г. С.; Гладун, Т. М. | | Article | 2011 | Дослідження можливостей франчайзингу як чинника інтеграції української економіки у світове господарство | Домарадзька, Г. С.; Гладун, Т. М. |
| 2016 | Ефективність франчайзингу як форми організації ресторанного бізнесу | Чорій, М. В. | | Article | 2016 | Ефективність франчайзингу як форми організації ресторанного бізнесу | Чорій, М. В. |
| 2009 | Застосування брейдингу: переваги і недоліки | Білан, О. В. | | Article | 2009 | Застосування брейдингу: переваги і недоліки | Білан, О. В. |
| 2013 | Лояльність персоналу як основа управління корпоративною торговельною маркою промислового підприємства | Мішустіна, Т. С.; Філалі Ансарі, Ю. С. | | Article | 2013 | Лояльність персоналу як основа управління корпоративною торговельною маркою промислового підприємства | Мішустіна, Т. С.; Філалі Ансарі, Ю. С. |
| 2011 | Методологія формування бренду | Ступак, І. О. | | Article | 2011 | Методологія формування бренду | Ступак, І. О. |